Puerto Marina – Model F – Costa Cálida

Los Alcázares, 30710 Murcia
Pinta-ala
74 m2
Hinta
EUR 164,000
Makuuhuoneita
2
Kylpyhuoneita
2
Rakennuksen ikä
0
Kerros
4
Uima-Allas
ON
Kohteen kuvaus

Puerto Marina – Model F – Costa Cálida

Puerto Marina sijaitsee Mar Menorin sydämessä. Se sijaitsee klassisesti rakennetussa Välimeren kylässä nimeltä Los Alcázares. Tämä ylellinen kohde koostuu useista huoneistoista suljetulla alueella, joissa on yhteiset uima-altaat, puutarha-alueet ja autopaikat. Asuntoalue on 10 minuutin kävelymatkan päässä hiekkarannasta.

Los Alcázares on vanha kalastajakylä, josta on tullut matkailukeskus. Kylässä huokuu vieläkin vanhan kalastajakylän tunnelma ja se on säilyttänyt perinteisen arkkitehtonisen tyylinsä. Asuntoalue on historiallista tyyliä kunnioittava ulkoa, vaikka asuntojen sisätilat ovat modernia muotoilua.

Lukuisat tämän kylän tarjoamat palvelut ja aktiviteetit ovat erittäin miellyttäviä. Alueella on runsaasti erilaisia ​​kauppoja, supermarketteja, baareja, golfkenttiä, kansainvälisiä kouluja, terveyspalveluja. Bussilla pääset helposti liikkumaan pitkin Mar Menorin rannikkoa. Se on myös paikka, joka tarjoaa useita merellisiä harrastuksia, kuten purjehdusta, purjelautailua ja sukellusta.

Asunto sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Se sijaitsee lähellä San Javierin lentokenttää , 15 minuutin päässä Cartagenasta ja sen kulttuuritarjonnasta sekä n. 30 minuutin päässä Murcian kaupungista sen runsaista palveluista.

Asunto on myynnissä varaa esittelymatkasi heti

Ota yhteyttä:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ulkotilojen varustelu

ParkkipaikkaUima-alla

Sisätilojen varustelu

AstianpesukoneIlmalämpöpumppuparvekeTerassi

Projenni Villas

Calle Santomera 7
03185 Torrevieja
  + 34 693 815 591
  toimisto@projenni.fi
Avoinna:
 Ma-Pe 9-17,
 La 9-14
+ 34 693 815 591toimisto@projenni.fihttps://www.projennivillas.fi