Hinojo Community 6A

Las Colinas Golf & Country Club, Las Colinas Golf, Alicante
Pinta-ala
76 m2
Hinta
EUR 246,000
Makuuhuoneita
2
Kylpyhuoneita
2
Rakennuksen ikä
0
Kerros
0
Uima-Allas
Yhteinen uima-allas
Parkkipaikka
ON
Kohteen kuvaus

Hinojo Community phase2 6A

Hinojo-yhteisö sijaitsee Las Colinas Golf Residencialissa, Las Colinas Golf & Country Clubissa.  Yhteisöstä on saatavana 2 ja 3 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta. 

Hinojo-yhteisö sijaitsee Las Colinasin korkealla paikalla ja tarjoaa panoraamanäkymät metsään ja merelle. Tämä yhteisö koostuu kahdesta rakennuksesta, joissa on yhteensä 50 ylellistä huoneistoa, kaikki etelään ja tilavat terassit. Kaikissa huoneistoissa on omat pysäköintipaikat ja varastohuoneet, joihin pääsee suoraan hissillä. 

Hinojon yhteisössä sijaitsevat huoneistot ovat tilavia, ja ne on suunniteltu nauttimaan elämästä täydellisellä muotoilulla ja käytännöllisyydellä. Hinojo-yhteisö tarjoaa asukkailleen yksityisen uima-altaan ja puutarhan.

Las Colinas Golf & Country Club on erityinen asuinympäristö, jonka asuntokanta on pieni ja joka on rakennettu palkitun 18-reikäisen golfkentän ympärille. 
Yhteisö tarjoaa laajan valikoiman palveluita asukkailleen: urheilualueita, baareja, ravintoloita, kuntosalia, minimarket, ranta-klubi merenrannalla, 18-reikäinen golfkenttä, golf-akatemia, haukkakoulu, luontopolku jne. 

KOhteen kuvat ovat alustava luonnos projektista, joka on luotu tietokoneella esimerkkinä eikä sitova. 

Ota yhteyttä:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ulkotilojen varustelu

ParkkipaikkaUima-allas

Projenni Villas

Calle Santomera 7
03185 Torrevieja
  + 34 693 815 591
  toimisto@projenni.fi
Avoinna:
 Ma-Pe 9-17,
 La 9-14
+ 34 693 815 591toimisto@projenni.fihttps://www.projennivillas.fi