Huoneistot ja Apartementos huoneistot

Sea Coast Arenales / Costa Blanca

Huoneistot: 67-122 m2
3 mh, 2 kh, terassi
Yhteinen uima-allas

Asuinalue on aidattu ja sisään pääsee kahdesta portista. Kiinteistö sijaitsee 5000 m2 tontilla, jossa on yksityinen puutarha-alue.

Kiinteistössä on 54 huoneistoa 6 kerroksessa. Pihalla yhteiskäytössä oleva uima-allas, Talon alla varastotilat ja maanalaiset pysäköintipaikat. Jokaisessa huoneistossa on joko oma puutarha, solarium tai suuri terassi merelle päin. Huoneistoista on näkymät Välimerelle.

Ulkoseinien ja katon lämpöeristys pitää kuumuuden ulkona kesän lämpöisinä päivinäkin. Kaksinkertaiset lasit parantavat lämpö- ja äänieristystä (Climalit-tyyppi). Kylpyhuoneissa on lattialämmitys

 
 

Apartemento Model D/ Costa Calida

KOKO 75m2
2 mh, 2 kh, Yhteisiä uima-altaita

Puerto Marina sijaitsee Mar Menorin sydämessä, tyypillisessä Välimeren kylässä Los Alcázares. Tämä ylellinen asuinrakennus koostuu useista huoneistoista. Alueella on useita parkkipiakkoja ja laajat piha-alueet ja kolme uima-allasta.

Alueella on laaja valikoima kauppoja, supermarketteja, baareja, golfkenttiä, kansainvälisiä kouluja ja bussikuljetus, joka kulkee Mar Menorin läpi. Täällä voit harjoitella erilaisia ​​vesiurheilulajeja, kuten purjehdusta, purjelautailua, sukellusta jne.

Asunto on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä rannalta.

hinta alk. 154 000 €

Apartamento La Zenia II Beach

KOKO: 68.39 - 68.85 m2
MH: 2kpl , KH: 2 kpl ja Terassi: 2 kpl

Asuinalue La Zenia Beach II kohteessa on 32 asuntoa 3 kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevissa huoneistoissa on 2 tai 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta ja olohuone, jossa on avokeittiö. Terassille pääsee olohuoneesta, josta voit nauttia upeista merinäkymistä. Tässä kohteessa on yhteinen uima-allas, sekä maanalainen pysäköinti ja yhteiskäytössä oleva kuntosali.

Kohde sijaitsee La Zenia alueella lähellä tunnettua kauppakesusta. Meri on 10 min matkan päässä ja lähistöllä on useita tasokkaita golf-kenttiä.

Hinta alk. 142 000 € 

El Parque Garden / Costa Blanca

KOKO 85 m2
2 mh, 2 kh,
Yhteinen uima-allas

El Parque kohteesta löytyy huoneistoja ja itsenäisiä huviloita. Se on innovatiivisesti muotoiltu säilyttäen välimerellinen tyyli ja moderni arkkitehtuuri.

Pohjakerroksen huoneistot koostuvat 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, tilava olohuone, täysin avoin keittiö ja katettu terassi, johon pääsee olohuoneesta. Se sisältää myös kaksi puutarha-aluetta, edessä yhteiset alueet ja toinen takana tarjoten enemmän yksityisyyttä.

Tämä asuinalue sijaitsee erinomaisella paikalla, koska se sijaitsee aivan laguunien edessä ja vain 2,5 km meren rannasta.

Beach Avenue / Costa Blanca

KOKO: 88 - 99 m2
MH: 2 kpl , KH: 2 kpl

Beach Avenue on kohde, jossa on 30 asuntoa jaettu 2 rakennukseen. Nämä rakennukset ovat 3 tasossa: pohjakerroksessa on puutarha, ensimmäisessä kerroksessa terassi ja kattohuoneistot solariumilla. Kaikki huoneistot sijaitsevat uima-altaan äärellä. Yhdessä rakennuksista on myös yksityinen maanalainen pysäköintialue. Asuinalue on upeasti maisemoitu ja luo viihtyisät olosuhteen oleskeluun.

Kohteen sijainti on erinomainen. Se sijaitsee vain 10 min päässä Alicantesta ja 10 min kävelymatkan päässä rannalta Arenales del Sol, joka on yksi parhaista rannoista Costa Blancan alueella.


 

 La Veleta / Costa Blanca

KOKO: 138 m2
MH: 3 kpl , KH: 3 kpl

Asuinkiinteistö Veleta koostuu kahdesta korkeasta rakennuksesta, joissa on 11 kerrosta. Huoneistoja on kahden mallisia;  Huoneisto, jossa 2 makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, ja toisessa 3 makuuhuonetta ja 3 kylpyhuonetta. Alueella on yhteinen uima-allas ja yhteinen piha-alue.

La Veletan huoneistoille on ominaista meren läheisyys ja uskomattoman kauniit merinäköalat. Sijainti on täydellinen, koska se on vain kiven heiton päässä merestä ja 10 minuutin päässä Torreviejan keskustasta. Kaikki palvelut palvelut on lähelläsi ja kohteesta on lyhyt matka useille golfkentille.


 

Atico - Puerto Marina / Costa Cálida

Asuintilaa: 105 m2, solarium 65 m2
3 huonetta, 2 kylpyhuonetta, terassi

Puerto Marina sijaitsee Mar Menorin sydämessä, idyllisessä Los Alcázaresin kylässä. Kohde sijaitsee vain 5 min kävelymatkan päässä rannasta.

Kohde koostuu 21 rakennuksesta, alueella 3 erillistä piha-aluetta, joissa yhteiset uima-altaat ja puutarhat.

Alueella on runsaasti erilaisia ​​kauppoja, supermarketteja, baareja, golfkenttiä, kansainvälisiä kouluja, lääketieteellisiä palveluja ja bussikuljetuksia, jotka kulkevat ylös ja alas Mar Menorin rannikolla. Alueella on tarjolla myös mereen liittyviä harrastusmahdollisuuksia, kuten purjehdusta, purjelautailua ja sukellusta.

 
 

Nalona Apartments Torre de la Horadada

Koko: 336 m2
Oh, 5 x mh, keittiö, 3 x wc, terassi,

Tontti sijaitsee rauhallisella alueella kävelymatkan päässä rannasta. Läheinen uimaranta on nimeltään Higuericas ja sijaitsee Pilar de la Horadada – kylässä. Kylä on vilkas kesälomien aikaan ja muulloin rauhallinen.

Talon varusteluun kuuluu ilmastointi, sähkölämmitys, sisäpuhelin, sauna, kaapeli/satelliitti TV, kaksoislasi-ikkunat, hissi ja kodin hälytysjärjestelmä.

Talon on suunnitellut sveitsiläinen arkkitehti Massimo Di Caudo, joka on suunnitellut kaikki projektin asunnot. Pyrimme toteuttamaan Espanjalaista rakennustyyliä ja rakentamisen innovaatiot tulevat Sveitsistä.

Las Terrazas de La Torre Golf Resort

KOKO: 67,70 m2,
2 x mh, keittiö, parveke/terassi, autotalli, taloyhtiön uima-allas.

Kaikki asunnot sijaitsevat upeasti aivan etulinjassa eli 18-reikäisen golfkentän väylien varrella.

Tämän entisen Polaris Worldin suunnitteleman Resort-alueen sydämenä on laaja järvialue, jonka ympärillä sijaitsee valtaosa kentän väylistä.  Kaikki uudet huoneistot tarjoavat huikeat näköalat sekä loistavat sijainnit auringosta nauttiville. Resortin sisällä on nyt jo käytössä oma ruokakauppa, ravintola sekä muita erilaisia palveluyritysten toimipisteitä.

Hinta: 79.900 €-90.900 €, kerroksesta riippuen