Omakotitalot, Villat ja Apartementos huvilat

Apartamentos - Planta Jardin

Koko: 80m2, terassi 70m2
2 mh, 2 kh, terassi
Yhteinen uima-allas

Gran Sol on Doña Pepan tyylikäs asuinalue, josta on upeat näkymät luonnonpuistoon ja laguuneihin. Siellä on runsaasti vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja kaikki tarvittavat palvelut lähellä.
Gran Solissa on 7 rakennusta, 2 uima-allasta, kauniit viheralueet ja yksityinen pysäköintialue.
Jokaisessa rakennuksessa on 8 huoneistoa, 4 jokaisessa kerroksessa. Pohjakerroksissa on oma puutarha, ja ylemmissä kerroksissa on oma solarium, jossa grilli ja varastotila. Jokaisessa rakennuksessa on hissi, joka kulkee suoraan solariumiin.


 
 

Duplex Ivory / Costa Blanca

KOKO 118m2
3 mh, 3 kh, terassit 2 kpl
Yhteinen uima-allas

Residencial Gran Sol koostuu paritaloista, jotka on jaettu kahteen kerrokseen. Asuntoon kuuluu yksityinen puutarha ja solarium. Näissä kodeissa on kolme isoa makuuhuonetta yläosassa ja kolme kylpyhuonetta. Lisäksi upeat yhteiset tilat, neljä uima-allasta, joita kaikki asukkaat voivat käyttää, kuntosali ja suuri yksityinen pysäköintialue.

Alueen näkymät ovat kauniita, sillä se sijaitsee laguunien edessä ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ostosalueista, terveyskeskuksista, apteekeista jne.


Villa - Lucia / Costa Blanca

KOKO: 221 m2, TONTTI: 776 m2
MH: 6 kpl , KH: 5 kpl ja Terassi: 3 kpl sekä uima-allas.

Villa Lucía sijaitsee Doña Pepassa, Costa Blancalla. Villassa on 6 mh, 5 kh, 2 keittiötä ja laaja, avoin olohuone. Villassa on myös 3 terassia, joista 2 pääsy makuuhuoneesta. Kolmas terassi sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, jossa pääset nauttimaan upeista näkymistä ja upeasta espanjalaisesta ilmastosta. Allasta ympäröi kanadalainen puulattia, siellä on grilli ja puutarha istutetuilla kasveilla. Myös oma autotalli talon alla.

 

 
 

Vistabella Golf Homes / VILLAS MALDIVA PHASE II

Lux-villa, villa 120m2
3 mh, 3 kh, Terassi 55 m2
Yksityinen uima-allas
Yksityinen puutarha,19 km Torreviejasta

Villa sijaitsee 50 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Rannalle pääset 20 minuutissa autolla ja Vistabellan golf kenttä sijaitsee kävelymatkan päässä. Villan läheltä löytyy kauppoja, ravintoloita ja baareja. Halutessasi ostoksille muualle, sijaitsee La Zenia Boulevard 16 minuutin ajomatkan päässä. Saatavilla huoneistoja 2 tai 3 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen kanssa. Sisäänkäyntiovet ovat hyvin suojattu ja villa sijaitsee turvallisella seudulla.

hinta: 279.900 €

Vistabella Golf Homes / Resident Bali

KOKO: 100m2, Lux-villa
MH: 3 kpl , KH: 2 kpl ja Terassi: 22m2
Oma uima-allas
Yksityinen puutarha
19 km Torreviejasta

Villa on kalustamaton ja sijaitsee 50 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Rannalle pääset 20 minuutissa autolla ja Vistabellan golf kenttä sijaitsee kävelymatkan päässä.

Villan läheltä löytyy kauppoja, ravintoloita ja baareja. Halutessasi ostoksille muualle, sijaitsee La Zenia Boulevard 16 minuutin ajomatkan päässä.

hinta: 172.290 €

 

 
 

Villa - Korum / Costa Blanca

KOKO: 105 m2, TONTTI: 362 m2
MH: 3 kpl , KH: 2 kpl ja Terassi: 2 kpl sekä uima-allas. Villa Korum on omakotitalo, jolla on oma puutarha, uima-allas ja tilava aurinkoterassi.

Pääjulkisivu on kaakkoispuolella, joten voit nauttia auringosta koko päivän. Allas sijaitsee talon edessä, mutta myös takapihalla on itään päin oleva terassi, joka yhdistyy keittiöön. Villa on ylellisesti viimeistelty uusimpia materiaaleja, joilla on erinomainen laatu.

Villa Korum sijaitsee Doña Pepassa kivenheiton päässä kaikista palveluista: ravintolat, supermarketit, ostoskeskukset, urheilu- ja vapaa-ajan alueet, terveyskeskukset / terveyspalvelut, tennis, keilailu ja golfkentät, jalkapallokentät, vesiurheilulajeja ...

 

Hacienda del Alamo

Erikokoisia Espanjalaistyylisiä villoja
Huoneistojen ja Villojen koot 48 - 178 m2

Oma Resort-alue, jossa 1-4 makuuhuoneen kerrostalo- ja rivitalohuoneistoja sekä erilaisia omia Villoja. Lisäksi alueelle avataan lähiaikoina tasokas hotelli.

Kaikissa huoneistoissa aina täydellinen keittiövarustus sis. kaapistot, astianpesu- ja pyykinpesukone, uusi, liesituuletin, ilmastointi ja lämmitys koneineen, terassilla/pihalla grillipaikka, kerrostaloissa autotallipaikka maan alla, Villoissa lattialämmitys kylpyhuoneissa sekä täysikokoinen autotalli ja oma uima-allas.

hinta: 43.700 € - 239.900 €

 

 
 

Vistabella Golf Homes / Residential CAPRI III

Eri kokoisia huoneistoja
2-3 mh, 2 kh, terassi ja uima-allas
Valinnainen pysäköinti, 19 km Torreviejasta

Villa sijaitsee 50 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Rannalle pääset 20 minuutissa autolla ja Vistabellan golf kenttä sijaitsee kävelymatkan päässä. Villan läheltä löytyy kauppoja, ravintoloita ja baareja. Halutessasi ostoksille muualle, sijaitsee La Zenia Boulevard 16 minuutin ajomatkan päässä. Saatavilla huoneistoja 2 tai 3 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen kanssa. Sisäänkäyntiovet ovat hyvin suojattu ja villa sijaitsee turvallisella seudulla.

hinta: 154.900 €

Duplex - Samara / Costa Blanca

KOKO: 82 m2, Tontti: 43-45m2
MH: 2 kpl , KH: 2 kpl, terassit 3 kpl  sekä uima-allas.

Asuinalue Samara koostuu joukosta paritaloisia modernia tyyliä. Talot koostuvat olohuoneesta, keittiöstä, 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, terassi, puutarha, solarium ja varastotila. Joissakin kodeissa on valmiina kellari. Asuinalueella on uima-allas ja kauniit puutarha-alueet.
Asuinalue sijaitsee Doña Pepa kaupungistuminen edessä luonnonpuiston Lagunas de La Mata. Alueelta löydät peruspalvelut kuten ravintololat, supermarketit sekä terveyskeskuksen. Matkaa lähimmille golfkentille kertyy 15min. verran.

 

 
 

Las Colinas Luxury Villas/ Murcia

Luksus-villoja keskellä Espanjan tasokkainta Resort-aluetta (Las Colinas Golf & Country Club).

as Colinas Golf & Beach Resort tarjoaa ainutlaatuista luonnonrauhaa ympäristössä joka hakee vertaistaan. Luonnon ehdoilla rakennettu golfkenttä saa nyt rinnalleen huikean määrän erilaisia tasokkaita asuntoja. Näitä rakennetaan alueelle Las Colinas & Country Clubin toimesta sekä laadukkaaseen asumiseen erikoistuneen Marjal -rakennusyhtiön toimesta. Omakotitalojen lisäksi tarjolla löytyy myös vaihtoehtoja paritaloista sekä pienkierrostaloista kiinnostuneille.
Las Colinakseen alueella voit myös itse valita tarjolla olevista tonteista omasi ja rakennuttaa siihen haluamasi talon. Tarjolla on useita valmiiksi suunniteltuja vaihtoehtoja. Suurimmasta osasta tontteja löytyy upeat merinäköalat sekä maisemanäköalat golfkentälle.

Nalona Villas Torre de la Horadada

OKT 3 kerrosta
Oh, 5 x mh, keittiö, 3 x wc, terassi, parveke, oma autotalli 2 autolle, uima-allas, suuri puutarha, ilmastointi

Tontti sijaitsee rauhallisella alueella kävelymatkan päässä rannasta. Läheinen uimaranta on nimeltään Higuericas ja sijaitsee Pilar de la Horadada – kylässä. Kylä on vilkas kesälomien aikaan ja muulloin rauhallinen. Tärkeimmät lähikaupungit ovat Alicante (85km), Murcia (55km) ja Cartagena (45km).
Talon varusteluun kuuluu ilmastointi, sähkölämmitys, sisäpuhelin, sauna, kaapeli/satelliitti TV, kaksoislasi-ikkunat, hissi ja kodin hälytysjärjestelmä.

Talon on suunnitellut sveitsiläinen arkkitehti Massimo Di Caudo, joka on suunnitellut kaikki projektin asunnot.

 
 

Atico - Ennate Solarium

KOKO: 83,50 m2, Solariumin pinta-ala: 73 m2
Huoneita: 2,Kylpyhuoneet: 2,Terassit: 1

Ennate Garden koostuu 7 hyvilakiinteistöstä. Jokaisessa kerroksessa on 4 huoneistoa, 2 kerrosta, joissa on oma puutarha ja kaksi kattohuoneistoa, joissa on oma solarium.

Ennate Garden sijaitsee Doña Pepassa, josta on upeat näkymät laguuneille. Se on ylellinen asunto, jossa on tilava vherrakennettu piha-alue ja yhteinen uima-allas.

Asunnot on rakennettu erinomaisilla laadukkailla materiaaleilla. Asutoja on kaksi mallia, bungalow omalla puutarhalla ja ullakoasunto, jossa on oma solarium.

Olivar De Roda Golf Link

KOKO: 73-96 m2, tontti 217 m2
2 tai 3-mh, keittiö, 2 x wc, oma piha, oma uima-allas vakiona 3 mh Villa-versiossa, huonekohtainen ilmastointi, iso kattoterassi.

Olivar de Roda Golf tarjoaa modernin ja laadukkaan tavan asua ainutlaatuisessa ympäristössä Rodan viihtyisän kylän laidalla.

Los Narejoksen ja Los Alcazaresin maineikkaat ja pitkät hiekkarannat sijaitsevan vain 2 kilometrin päässä. Reilun kilometrin päästä löytyy sitten kaikki tarvittavat palvelut Los Alcazaresin keskustasta.

Talojen ja huoneistojen nykyaikainen ja moderni varustelu sekä sisustusmateriaalit sopivat mainiosti suomalaisten toiveisiin. Villoissa on oma pysäköintipaikka aidan sisäpuolella ja muilla on yhteinen parkkialue